Welkom bij Gastouder-Rachel: Kleinschalige Kinderopvang in Rotterdam-Zuid

Over Ons

Welkom bij Gastouder-Rachel, uw betrouwbare partner in kinderopvang in de prachtige omgeving van Charlois, Rotterdam-Zuid. Wij bieden een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving voor uw kinderen in ons eigen huis.

Onze Gastouder

Mijn naam is Rachel K. , en ik ben uw gastouder bij Gastouder-Rachel. Met jarenlange ervaring in de kinderopvang en een passie voor het zorgen en stimuleren van kinderen, bied ik een warme en vertrouwde plek waar uw kind kan groeien, spelen en leren.

Onze Diensten

Openingstijden

Onze kinderopvang is beschikbaar van maandag tot en met donderdag, van 06:30 uur tot 17:30 uur, en op vrijdag van 06:30 uur tot 17:00 uur. Wij begrijpen de behoeften van werkende ouders en streven ernaar flexibele opvangopties te bieden.

Leeftijdsgroep

Wij bieden kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van [ 1 t/m 4 ] jaar oud. Onze programma’s zijn afgestemd op de ontwikkelingsbehoeften van kinderen in deze leeftijdsgroep en omvatten educatieve activiteiten, creatief spel en buitenspelen.

Vroeg Voorschoolse Educatieprogramma Aap!

Bij Gastouder-Rachel zijn we trots om aan te kondigen dat we zijn aangesloten bij Gastouderland, een gerenommeerd gastouderbureau. Gastouderland heeft een uniek Vroeg Voorschoolse Educatieprogramma (VVE) genaamd “Aap!” ontwikkeld, speciaal voor kinderen die worden opgevangen door gastouders. Dit programma wordt kosteloos aangeboden aan alle gastouders die zijn aangesloten bij Gastouderland, inclusief onszelf.

Wat is Vroeg Voorschoolse Educatieprogramma Aap!?

Vroeg Voorschoolse Educatieprogramma Aap

“Gastouderland heeft een uniek, geheel eigen programma ontwikkeld voor voorschoolse educatie. Samen met de ontzettend leuke en ondernemende knuffel Aap! leren kinderen spelenderwijs en worden ze alvast een klein beetje voorbereid op het naar school gaan. Kinderen leren steeds jonger en steeds sneller. Wij zien het belang van Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE) en hebben daarom een eigen programma Aap! opgezet. Elke gastouder aangesloten bij Gastouderland krijgt kosteloos knuffel Aap! en de daarbij behorende educatie-map aangeboden. Aap! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op de sociaal-emotionele, de motorische, de cognitieve en de zintuigelijke ontwikkelingen van kinderen richt.

Het programma is goed in het dagprogramma in te passen. Zo kunnen er tijdens het eten, verschonen en buiten spelen al activiteiten worden gedaan. De eigen inbreng van kinderen is hierbij erg belangrijk. De activiteiten bevatten veel mogelijkheden voor interactie en communicatie tussen de gastouder, de kinderen én tussen de kinderen onderling. Hier leren kinderen veel van. De ouders ontvangen bij elk thema een aparte ouderbrief, zodat ouders weten waar de gastouder in die periode mee bezig is. Zo kan de ouder thuis ook inspelen op het thema en weet de ouder bijvoorbeeld welke liedjes en versjes het kind heeft geleerd.

Contact

Wij heten u en uw kinderen van harte welkom bij Gastouder-Rachel. Voor meer informatie, vragen of om een kennismakingsgesprek te plannen, kunt u contact met ons opnemen via:

Wij kijken ernaar uit om uw kinderen te verwelkomen en hen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling,