Algemene Voorwaarden

1. Inleiding

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.gastouder-rachel.nl (“de Website”), beheerd door Gastouder Rachel (“wij,” “ons,” of “onze”), een gastouderonderneming gevestigd in [Rotterdam], ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer [KvK-nummer: 73710091]. Door de Website te gebruiken, stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u de Website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de Website

2.1 Toegang tot de Website

U mag de Website alleen gebruiken als u 18 jaar of ouder bent of toestemming hebt van uw ouder(s) of wettelijke voogd(en).

2.2 Gebruiksbeperkingen

U stemt ermee in de Website niet te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden. U mag de Website niet gebruiken op een manier die de functionaliteit ervan verstoort of schade toebrengt aan ons, andere gebruikers of derden.

2.3 Wijzigingen aan de Website

We behouden het recht voor om op elk moment de Website te wijzigen, op te schorten of te beƫindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

3. Privacybeleid

Het gebruik van de Website is ook onderworpen aan ons Privacybeleid. Door de Website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

4. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, video’s, en grafische elementen, is ons eigendom of wordt gebruikt met toestemming van de eigenaar. U mag de inhoud van de Website niet kopiĆ«ren, reproduceren, verspreiden of op enigerlei wijze gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Wij gebruiken ook royaltyvrije stockfoto’s en geven altijd aan de bron van elke foto waar deze vandaan komt. Het eigendom van de royaltyvrije afbeeldingen blijft bij de maker en komt niet in ons bezit.

5. Beperking van Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies als gevolg van uw gebruik van de Website. De Website wordt geleverd “as is” zonder enige garantie.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van publicatie op de Website. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

7. Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website: www.gastouder-rachel.nl/contact.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op [10-01-2023].